Pamuk Şeker Arabası Kiralama - Pamuk Şeker ve Patlamış Mısır Arabası Kiralama Fiyatları 2024

  • 0553 241 40 67 - 0506 101 11 11
  • info@ikramarabalari.com

Pamuk Şeker Arabası Kiralama

Pamuk Şeker Arabası Kiralama

Pamuk Şeker Arabası Kiralama Fiyatları

Pamuk Şekerci Kiralama Fiyatları Kişi Sayısına Ve Mesafeye Göre Değişiklik Göstermektedir. Ortalama fiyatlarımız aşağıda size sunulmuştur. Daha detaylı bilgi için ulaşınız.

©  0 216 397 20 02 Veya 0553 241 40 67

0- 200 Kişi Arası Pamuk Şeker Makinası ve Kostümlü Personel  -  4.500 TL

200- 300 Kişi Arası Pamuk Şeker Standı ve Kostümlü Personel - 6.000 TL

300- 500 Kişi Arası Pamuk Şeker Arabası ve Kostümlü Personel - 8.000 TL

pamuk şeker arabası istanbul

Pamuk Şeker Arabası Kiraladığınız da İstanbul İçinde Nakliye Ulaşım Bize Ait Olmaktadır. Pamuk Şeker Makinası ile Birlikte Pamuk Şeker Yapacak Personel ve Tüm Gerekli Malzemeler Yollanmaktadır.

Etkinlik Saatinden 1 Saat Önce Pamuk Şeker Etkinliği Yapılacak Yere Geliyoruz ve Gerekli Hazırlıklarımızı Yapıyoruz. Etkinlik Yapılacak Yerde Elektrik Olması Gerekmektedir. Pamuk Şeker Dağıtımı Yapacak Personellerimiz Güler Yüzlü ve Hijyen Kurallarına Uyarak Dağıtım Yapmaktadır.

Dikkat : Biz İkram Arabaları Firması Olarak Kesinlikle Gıda Boyası Kullanmıyoruz. Bu Sebeple Bizde Pembe Mavi vs. Pamuk Şeker Yoktur ve Sizlere de Çocuklarımızın Sağlığı İle Oynamamak Adına Tavsiye Etmiyoruz. Bu Durum En Büyük Yanlışlardan Bir Tanesidir.

pamuk şekerci kiralama istanbul

En Ekonomik Pamuk Şeker Arabası Kiralama

Türkiye’de her sene binlerce organizasyon yapılıyor. Özellikle çocukların da yer aldığı organizasyonlarda pamuk şeker arabası olmazsa olmazlar arasında yer alır.

Üzerine düşünülmeden ve küçük detaylara yer verilmeden düzenlenen organizasyonlar sebebiyle davetliler oldukça sıkılır. Enerjik, dinamik bir organizasyon yaratmak için pamuk şeker arabası, patlamış mısır arabası gibi farklı eğlencelerin de organizasyona eklenmesi oldukça önemlidir.

Sizler de istediğiniz organizasyon için pamuk şeker arabası kiralayarak oldukça eğlenceli bir etkinlik gerçekleştirebilirsiniz.

Pamuk şekerci kiralama firması

Pamuk Şeker Arabası ile Etkinlikleri Renklendirin

Çocukların en sevdiği yiyecekler elbette şekerlerdir. Her türden şekere ilgileri vardır ancak bulut kadar hafif ve ağza değer değmez eriyen pamuk şeker çocukların en gözdesidir.

Pamuk şeker arabasının çalışma şeklini yani şeker zerreciklerin ipliksi yumaklar halini alma sürecini izlemek bile onlara zevk verir.

Sizler de etkinliklerinizde çocukları mutlu etmek ve renkli bir sunum yapmak isterseniz pamuk şeker arabası kiralama servisimizden yararlanabilirsiniz. Peki pamuk şeker arabası hangi etkinliklerde daha çok tercih ediliyor?

pamuk şeker patlamış mısır  ve osmanlı macunu osmanlı şerbeti kiralama

Doğum Günü Partileri için Pamuk Şeker Makinesi Kiralama

Özenle hazırlanmış bir doğum günü için pamuk şeker arabası kiralama hizmeti en çok tercih edilen panayır yiyeceğidir.

Firmamız son model ve gösterişli pamuk şeker arabası ve doğum gününün konseptine uygun kostümlü pamuk şekercilerimizle programdan 1 saat önce mekanda yerini almaktadır.

İşinin ehli ve güler yüzlü personellerimiz program sırasında pamuk şekerini yerinde üreterek çocuk-yetişkin davetlilere pamuk şeker ikramında bulunmaktadır. Eldiven, galoş ve maske kullanarak hijyenik bir şekilde sunum gerçekleştiriyoruz.

istanbul pamuk şeker arabası kiralama

Sünnet Düğünlerinde Pamuk Şeker Arabası Kiralama

Çocukların bir arada bulunduğu etkinliklerden bir diğeri kuşkusuz sünnet düğünleridir. Etrafta koşuşturan, orkestranın ezgileriyle eşliğinde oyunlar oynayan çocukları mutlu etmenin bir diğer yolu organizasyonda onların sevdikleri tatlara yer vermektir.

Düğün organizasyonlarında pamuk şeker kiralama hizmetleri sunmakta son derece titiz davranıyor ve en kaliteli hizmet vermekte devam ediyoruz.

Görselliğe ve hijyene önem veriyor, pancar şekeri ve doğal tatlandırıcılarla içiniz rahat bir şekilde çocuklarınızı mutlu etmenizi sağlayacak kaliteli pamuk şeker arabası kiralama hizmeti veriyoruz.

pamuk şeker kiralama şirketi

Açılış Organizasyonları için Pamuk Şeker Kiralama Fiyatlarımız

Açılış organizasyonları tanıtım ve dikkat çekmek amacıyla yapılmaktadır. İş yeri açılışı, dükkan açılışı ve mağaza açılışı günlerinde insanları açılışa davet etmenin en etkili yolu onlara ikramda bulunmaktır.

Firmamız ikram arabalarıyla nostaljik kıyafetli elemanlarımızın en çok sevilen tatları davetlilere dağıtacağı bir organizasyon düzenlemektedir. Çocukların dikkatini çekecek bir organizasyon için sunum elemanlarımız palyaço ve diğer maskot kostümleri ile de hizmet verebiliyor.

Açılış organizasyonları için pamuk şekeri standı kiralama hizmetimize gün boyu veya saatlik olarak başvurabilirsiniz.

Sokak Lezzetleri Kiralama

İstanbul Pamuk Şeker Arabası Modelleri

Firmamız pamuk şeker arabası kiralama hizmeti İstanbul ve çevre illerde talep edebileceğiniz şekilde çalışma sergilemektedir.

Doğum günü ve sünnet merasimi gibi bireysel organizasyonların yanı sıra Ramazan etkinlikleri, piknik programları, okul şenlikleri, 23 Nisan etkinlikleri, yıl sonu etkinlikleri kapsamında pamuk şeker arabası ile tatlı bir sunum yapıyoruz.

Açık alan etkinliklerinin vazgeçilmez panayır yiyeceğini ikram arabalarımızla organizasyon yerine getiriyor, yerinde üretim ve eğlenceli gösterilerle çocuklara dağıtıyoruz.

İstanbul pamuk şeker arabası kiralama hizmetleri ; özellikle çocukların da dahil olduğu organizasyonlara ilginin artması için yapılmaktadır. Bununla birlikte osmanlı macunu, osmanlı şerbeti, patlamış mısır arabası kiralama hizmetlerini uygun fiyat ve kaliteli hizmet anlayışıyla organizasyon şirketimizden alabilirsiniz.

sokak satıcıları lezzetleri kiralama

Pamuk Şeker Arabası Hangi Etkinliklerde Yer Alır?

Pamuk şeker arabası kiralamak isterseniz aslında çok çeşitli alanlarda kullanabilirsiniz. Pamuk şeker arabası kiralama için şu organizasyonlarda ayarlayabilirsiniz;

   Kır düğünü,

   Sünnet organizasyonları,

   Salon düğünü,

   Şirket içi etkinlikler,

   Doğum günü etkinlikleri,

   Ramazan ayına özel olarak yapılan davetler ve etkinlikler,

   Konser alanları,

   Eğlence ve panayır alanları,

   AVM içinde yapılan etkinlikler,

   Çocuk oyunlarının bulunduğu sinema ve tiyatro salonları,

   Turistik etkinlikler,

   Şenlikler,

   23 Nisan etkinlikleri,

   Yılbaşı etkinlikleri,

   Anaokulu etkinlikleri

   Özel günler,

   Piknik organizasyonları,

   Dernek tarafından düzenlenen tanıtıcı etkinliklerde pamuk şekeri arabası kiralanabilir.

pamuk şeker kiralama istanbul firması

İSTANBUL GENELİNDE EN EKONOMİK FİYATLARA PAMUK ŞEKERCİ KİRALAMAK İÇİN BİZE ULAŞINIZ.

pamuk şeker arabası kiralama







Copyright © 2015-2024 www.ikramarabalari.com. Tüm Hakları Saklıdır.

Yukarı Çık
whatsapp İletişim