Özel Günler İçin Bardakta Mısır Arabası Kiralama

  • 0553 241 40 67 - 0506 101 11 11
  • info@ikramarabalari.com

Bardakta Mısır Arabası Kiralama

Bardakta Mısır Arabası Kiralama

Bardakta Mısır Arabası Kiralama Hizmeti

Bardakta Mısırcı kiralama hizmetimizi İstanbul genelinde devam ediyor. Mısır arabası dağıtım personeli ve malzemeler dahil hizmet vermekteyiz. Bardakta mısırcı kiralama fiyatları kişi sayısına dağıtım yapılacak yere ve gününe göre değişiklik göstermektedir. Bardakta mısır arabası kiralama hizmeti için bize ulaşınız.

Özellikle okul etkinliklerinde mısırcı kiralama çok etkili bir etkinlik oluyor. Mısır arabalarımız özel dizayn edilmiş logoludur ve etkinlik saatinden önce gelip hazırlığımızı yapmaktayız. Sorun bir bir şekilde bardakta mısırcı kirala hizmetimizi İstanbul'da bulabilirsiniz.

mısırcı kiralama istanbul

2024 Yılı Bardakta Mısırcı Kiralama Fiyatları

Bardakta mısır, son yıllarda özel organizasyonlarda oldukça popüler hale gelen bir lezzet haline geldi. Hem lezzeti hem de sunumunun şıklığıyla misafirlerinizi etkilemek için ideal bir seçenek olan bardakta mısır kiralama hizmeti, ikram arabaları tarafından sizlere ulaşıyor.

2024 yılı bardakta mısır kiralama fiyatları, kişi sayısına, kiralama süresine, lokasyona ve sunulan hizmetlere göre değişiklik gösterebilmektedir. Ancak genel olarak fiyatlarımız şu şekildedir:

Kişi Sayısına Göre Bardakta Mısır Kiralama Fiyatları:

  • 100 Kişilik: 5.000 TL
  • 200 Kişilik: 8.000 TL
  • 300 Kişilik: 11.000 TL
  • 500 Kişilik: 17.500 TL
  • 1000 Kişilik: 35.000 TL

 

Fiyata Dahil Olanlar:

  • Bardakta mısır arabası kiralama
  • Mısır ve tereyağı
  • Bardaklar ve peçeteler
  • Servis personeli
  • Nakliye

 

Kiralık Mısır arabası fiyatları ortalama 5.000 TL den başlamaktadır. Mısırcı kiralama hizmetimiz için bizi aradığınızda sizlerden gerekli bilgileri alıyor sözleşme yolluyoruz. Etkinlik günü en az 1 saat önceden gelip gerekli hazırlıkları yaptıktan sonra tüm malzemeler dahil hizmet vermekteyiz.

süt mısırcı kiralama istanbul firması

Bardakta Mısır Arabası Kiralama

Herkesin özellikle de yaz aylarında tüketmeye başladığı ve sevdiği bir yiyecek haline gelmeyi başaran bardakta mısır, aslında haşlanmış mısırın bardak içerisine konularak, harçlarının da ilave edilmesiyle müşteriye sunulmaktadır.

Hazırlaması çok basit görünse de, aslında o kadar da kolay bir uğraş değildir. Bu konuda hassas davranılmalı ve makine dikkatli kullanılmalıdır.

Çünkü ekiplerimiz, sizlerin kullanacağı tüp ve elektrik giderlerinden tutun da kullanacağınız mısırın kaliteli ve ucuz olmasına kadar sizlere destek verebileceği her konuda azami özen göstererek desteğini vermektedir.

Her zaman siz değerli müşterilerimizin avantaj sağlayabileceği yönleri düşünen firmamız, özel bir mekanizma ile mısırın makine içerisinde hazır bulunması için sistem kurmuş bulunmaktadır. 

bardakta mısırcı kirala istanbul

Bardakta Mısır Kirala

Bu tip bir makine almak istediğinizde sizlere çok iyi bir hizmet sunarak sizlerin beğenisini kazanmayı başaran firmamız, bardakta mısır arabası kiralama konusunda sizlere her zaman en iyisini sunmaya çalışmaktadır.

Sizler de bu konuda bizleri tercih ederek aslında bir çok şeyi düşünmek yerine sadece uygun fiyatlı ve kaliteli bir hizmet almanın ayrıcalığını yaşayabilirsiniz.

Bu sebeple sizler de hemen müşteri hizmetlerimizle iletişime geçin ve gerekli dökümanları verdikten sonra sizlere her konuda avantaj sağlayacak bir firma ile çalışmanın ayrıcalığını yaşamaya başlayın.

Emin olun, bu konuda profesyonelliğimizle koyduğumuz hedefimizle, sizlere yardımcı olacak bir firmayla çalışıyor olacaksınız. 

Diğer Hizmetlerimiz

Pamuk Şeker Arabası Kiralama

Maraş Dondurmacısı Kiralama

Patlamış Mısır Popcorn Arabası Kiralama

Osmanlı Macuncusu Kiralama

Pilav Arabası Kiralama

Osmanlı Şerbetçisi

Hayır Lokmacısı

Salepçi

Çikolata Şelalesi

Kestaneci Kiralama

Midyeci Kiralama

Çiğ Köfteci Kiralama

Firmamızdan tek ürün yerine birden fazla ürün kiralama yaptığınızda fiyatlar çok uyguna gelmektedir. Fakat bizler kiralama yaparken sadece ürünü veremiyoruz aynı zamanda başında yetkili personel vermek zorundayız.  Misal bardakta mısırcı ile pamuk şeker arabası kiralama yaparsanız fiyat %30 indirimli olacaktır.

ikram arabaları kiralama firması







Copyright © 2015-2024 www.ikramarabalari.com. Tüm Hakları Saklıdır.

Yukarı Çık
whatsapp İletişim