Şirket Etkinliği Organizasyonunda Neler Yapılır? - Pamuk Şeker ve Patlamış Mısır Arabası Kiralama Fiyatları 2024

  • 0553 241 40 67 - 0506 101 11 11
  • info@ikramarabalari.com
Şirket Etkinliği Organizasyonunda Neler Yapılır?

Şirket Etkinliği Organizasyonunda Neler Yapılır?


Sipariş Hattı

Şirket Etkinliği Organizasyonunda Neler Yapılır?

Şirket etkinliklerini en özel ve güzel şekilde planlayan firmamız, bütün detayları en ince ayrıntısına kadar düşünerek bütün katılımcıların zevk alacağı şirket etkinliği organizasyonu için ikram hizmeti vermektedir.

Şirket çalışanların bağlarını kuvvetlendiren, çalışanların streslerini atmasını sağlayan, katılımcılara eğlence ve konfor sunan hizmetlerimiz çeşitliliği ile de ön plana çıkmaktadır.

A’dan Z’ye bütün ikramların ve oyun alanının detaylandırıldığı seçeneklerimizin yanı sıra şirket sahibinin de fikir ve istekleri doğrultusunda hizmet vermekteyiz.

Şirket Etkinliklerinin Olmazsa Olmazı Şişme Oyun Alanları

Şirket piknik ve organizasyonları için mutlaka ilk tercih edilenlerden olan şişme oyun alanları hep büyükler hem de küçükler için eğlenceli olmaktadır.

Büyüklere yönelik şişme oyun çeşitlerimiz ile gönlünüzce eğlenebilir, oyunlar yarışmalar düzenleyebilirsiniz. Şirket etkinliklere ayrı bir hava ve renk katan şişme oyun parkurları katılımcılara farklı turnuva imkânı yaratmaktadır.

Şişme oyun alanlarını ön plana çıkaran nokta güvenli ve için de demir kullanılmamasıdır. Dolayısıyla hem rahat hem de güvenli bir şekilde eğlenme fırsatı sunmaktadır.

Firmamız bünyesinde hizmet verdiğimiz şişme oyun parkurlarımız 1. Kalitede olup, her zevk ve yaşa hitap eden standartlardadır.

Canlı langırt şişme parkurda 5 kişilik takımlarla futbol oynayabilir, Bungee Run’da iki kişinin muhteşem çekişmesine şahitlik edebilirsiniz.

Sumo güreşi severler için de parkurların olduğu şişme oyun alanlarında ister güreşebilir, isterseniz iki kişinin düellosunu zevkle izleyebilirsiniz.

Çocukların çok eğlendiği hatta vazgeçemediği zıp zıp ise harika bir etkinlik olarak şirket organizasyon etkinliklerinin en çok arananı olmaktadır.

Yine çocuklar için tasarlanan top havuzu ve dans eden Fly Tube şişme parkurları renklendirmektedir.

Şirket Etkinliklerinin Vazgeçilmezi Panayır Yiyecekleri

Şirket organizasyonlarında gözlerin en çok aradığı panayır yiyecekleri çeşitlerimiz birbirinden lezzetli ve renkli halleriyle misafirlere ikram edilmektedir.

Her yöreye ve damağa hitap eden yiyeceklerimiz, lezzetlerinin yanı sıra hijyenik ortamda hazırlanmasıyla vazgeçilmez olmaktadır.

Hem doyurucu hem atıştırmalık seçeneklerle sofraları şenlendiren panayır yiyeceklerimiz gözleme çeşitleri, kebap, kokoreç, köfte ekmek, sucuk ekmek, ıslak hamburger, kumpir, aşure, Arnavut ciğeri, çiğ köfte, balık ekmek, pilav, çorba, waffle vb.

Etkinliklerinizin sayı ve ortamı fark etmeksizin en ücra köşelere hizmet götüren firmamız, birbiriyle yarışan yiyeceklerle şirket organizasyonlarınızı taçlandırmaktadır.

Şirket Etkinliği İkram Arabası Hizmet Çeşitlerimiz

Şirket etkinliklerine farklı bir ambiyans katan ikram arabaları hem büyükleri hem de çocukları oldukça mutlu etmektedir. Bu alanda oldukça tecrübe sahibi olan firmamız, etkinlik düzenleyen şirketleri daima memnun bırakmayı başarmıştır.

Özellikle pamuk şekerler şirket organizasyonları için oldukça iyi bir fikir olurken elma şekeri de misafirleri cezbedecek yiyeceklerin başında gelmektedir.

Son zamanlarda etkinliklerde, pikniklerde veya diğer sosyal aktivitelerde hemen herkesin gözü bardakta mısır aramaktadır. Yine yerli yiyeceklerimizin vazgeçilmezi patlamış mısır da sevilerek tüketilmektedir.

Yaz kış demeden büyük bir zevkle tüketilen Maraş dondurması ise ve çeşitleri rengarenk külahları süsleyerek misafirlere sunulmaktadır.

Geleneksel halka ve lokma tatlıları da etkinlikler için yerinde bir karar olacaktır. Ve yine Kestane de ikram arabası yiyeceği olarak etkinliklerde bulunması gereken yiyeceklerdendir.

Şirket Etkinliği İkram Arabasında İçecek Sunumlarımız

Hem yiyecek hem de içecek yönüyle zengin olan ikram arabası hizmetlerimiz etkinliklerde misafirler için şahane bir ortam yaratmaktadır.

Çay, kola, meyve suyu, şerbet, atom ve daha birçok içecek katılımcılar için hazırlanmaktadır. İster soğuk ister sıcak her türlü içeceği bulacağınız ikramlarımızda her malzemenin en kaliteli ve sağlıklısı kullanılarak hazırlanmaktadır.

Ayrıca size hizmet veren personelimiz randevu saatine mutlaka riayet etmektedir. İşini en iyi şekilde yapan çalışma arkadaşlarımız her ayrıntıyı planlamaktadır.

Ortamın dizayn edilmesinden tutunda yiyeceklerin ve ikram arabalarının yerleştirilmesi, alanın en güzel şekilde ayarlanması katılımcıların rahatça ikramlıklara erişebileceği alanın yaratılması ekibimiz tarafından organize edilmektedir.

Panayır yiyeceklerin hazırlanmasında profesyonel aşçılarımız görev alırken bütün hijyen kurallarına uyularak hazırlık ve sunum aşamaları tamamlanmaktadır.

Ayrıca organizasyonların mutlaka olmazsa olmazı animasyon etkinliklerimizde oldukça ilgi çekmektedir. Yalnızca çocukları değil yetişkinleri de eğlendiren sihirbaz gösterileri, palyaço gösterileri, jonglör gösterileri, pandomim gösterisi, tiyatro gösterileri, aşuk-maşuk gösterileri, semazen gösterisi, Nasrettin Hoca gösterisi, Karagöz- Hacivat gösterisi, dans gösterleri, vb.

Hem etkinliklerimiz hem de yiyecek içecek sunumlarımızdan uygun fiyata hizmet almak için siz de şirket etkinlikleri organizasyonlarınız için bize ulaşabilirsiniz.


Pamuk Şeker Arabası-Patlamış Mısır Arabası Kiralama Hemen Arayın. Uygun Fiyatlara Sizlere İkram Arabaları Hizmeti Vermekteyiz. İstanbul Genelinde Ne Zaman Nerede Pamuk Şeker Kiralama Hizmetine İhtiyaç Duyarsanız Biz Bir Telefon Uzağınızdayız veya Organizasyonlarını İçin Kiralık Patlamış Mısır Makinesi İhtiyacınız Olursa Yine Bize Ulaşınız. Ayrıca Osmanlı Macuncusu, Osmanlı Şerbetçisi, Maraş Dondurmacısı Kiralama Hizmetlerimiz de Vardır. Tüm bu Sokak Satıcıları için Bize Ulaşınız. İLETİŞİM : 0 553 241 40 67


Yorumlar (0)



    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.









Copyright © 2015-2024 www.ikramarabalari.com. Tüm Hakları Saklıdır.

Yukarı Çık
whatsapp İletişim