Popcorn Arabası Kiralama - Pamuk Şeker ve Patlamış Mısır Arabası Kiralama Fiyatları 2024

  • 0553 241 40 67 - 0506 101 11 11
  • info@ikramarabalari.com
Popcorn Arabası Kiralama

Popcorn Arabası Kiralama

Admin Kategori 1 1392 0 Yorum

Sipariş Hattı

Pamuk şeker arabası ile doğum günü organizasyonu 

Evet özellikle çocukların bir arada olduğu özel bir doğum günü organizasyonunda pamuk şeker arabası ile sizlere kiralama hizmeti vermekteyiz.

Popcorn Arabası Kiralama

Popcorn arabası kiralamak için bize ulaşabilirsiniz. Popcorn arabalarımız yeni ve sanayi tipi olması sebebiyle hızlı üretim yapabilmektedir. 100 kişiden 1000 kişiye kadar bir kaç saatde patlamış mısır sıcak olarak mis kokusuyla dağıtabilirsiniz. Özel organizasyonlarda ve etkinliklerde oldukça ilgi gören popcorn arabası kiralama uygun fiyatlarla bizden temin edilmektedir. 

Patlamış Mısır Arabası Kiralama

Popcorn arabası kiraladığınızda beraberinde kostümlü elemanı ve tüm malzemeleri gelmektedir. Okul etkinlikleri başta olmak üzere işyeri açılışı, düğün,sünnet, doğumgünü gibi bir çok özel günlerde popcorn patlamış arabası kiralayabilir ikram arabalarımızla aynı zaman da görsel bir panayır havası sunabilirsiniz.

400 Tl den Başlayan Fiyatlarla İstanbul da Patlamış Mısır Arabası Kiralama Hizmeti Veriyoruz. 


En uygun fiyatlara patlamış mısır arabası kiralama için bizle iletişime geçin.0553 241 40 67


Pamuk Şeker Arabası-Patlamış Mısır Arabası Kiralama Hemen Arayın. Uygun Fiyatlara Sizlere İkram Arabaları Hizmeti Vermekteyiz. İstanbul Genelinde Ne Zaman Nerede Pamuk Şeker Kiralama Hizmetine İhtiyaç Duyarsanız Biz Bir Telefon Uzağınızdayız veya Organizasyonlarını İçin Kiralık Patlamış Mısır Makinesi İhtiyacınız Olursa Yine Bize Ulaşınız. Ayrıca Osmanlı Macuncusu, Osmanlı Şerbetçisi, Maraş Dondurmacısı Kiralama Hizmetlerimiz de Vardır. Tüm bu Sokak Satıcıları için Bize Ulaşınız. İLETİŞİM : 0 553 241 40 67


Yorumlar (0)



    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.









Copyright © 2015-2024 www.ikramarabalari.com. Tüm Hakları Saklıdır.

Yukarı Çık
whatsapp İletişim