Osmanlı Şerbetçisi Kiralama - Pamuk Şeker ve Patlamış Mısır Arabası Kiralama Fiyatları 2024

  • 0553 241 40 67 - 0506 101 11 11
  • info@ikramarabalari.com
Osmanlı Şerbetçisi Kiralama

Osmanlı Şerbetçisi Kiralama

Admin Kategori 1 1223 0 Yorum

Sipariş Hattı

Osmanlı Şerbetçisi Kiralama

Osmanlı'dan günümüze gelen güzel tadlardan olan Osmanlı Şerbeti firmamız tarafından sizlere sunulmaktadır. Osmanlı Şerbeti ikramı firmamıza özel tasarlanmış özel osmanlı şerbet güğümü ile Osmanlı Kostümlü elemanımız tarafından soğuk olarak misafirlerinize ve size ikram edilmektedir. 

Osmanlı Şerbetçisi Kiralama 400 TL den Başlıyor.

Osmanlı Şerbeti içeriğinde bir çok kuru meyve kaynatılarak yapılması sebebiyle şifa kaynağı olarak size sunuluyor. %100 doğal meyvelerden kaynatma yoluyla yapılan osmanlı şerbeti içinde kesinlikle glikoz yada aroma bulunmamaktadır. 

Osmanlı şerbetcisi istanbul

Osmanlı şerbetçisi kiralayarak sıcak yaz akşamlarında misafirlerinize soğuk bir ikram da bulunmuş olacak aynı zamanda osmanlıdan da bir esinti yaşatacaksınız. Osmanlı şerbetçisi saatler öncesinden etkinlik yerine gelir ve hazırlıklarını yaptıktan sonra osmanlı kıyafetini giyer misafirler arasında dolaşarak soğuk osmanlı şerbeti dağıtır. İstanbul da osmanlı şerbetçisi kiralama hizmeti uygun fiyatlara firmamız tarafından sizlere sunulmaktadır.


En elverişli fiyatlarla osmanlı şerbetçisi kiralama için bizi arayınız. 0553 241 40 67


Pamuk Şeker Arabası-Patlamış Mısır Arabası Kiralama Hemen Arayın. Uygun Fiyatlara Sizlere İkram Arabaları Hizmeti Vermekteyiz. İstanbul Genelinde Ne Zaman Nerede Pamuk Şeker Kiralama Hizmetine İhtiyaç Duyarsanız Biz Bir Telefon Uzağınızdayız veya Organizasyonlarını İçin Kiralık Patlamış Mısır Makinesi İhtiyacınız Olursa Yine Bize Ulaşınız. Ayrıca Osmanlı Macuncusu, Osmanlı Şerbetçisi, Maraş Dondurmacısı Kiralama Hizmetlerimiz de Vardır. Tüm bu Sokak Satıcıları için Bize Ulaşınız. İLETİŞİM : 0 553 241 40 67


Yorumlar (0)



    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.









Copyright © 2015-2024 www.ikramarabalari.com. Tüm Hakları Saklıdır.

Yukarı Çık
whatsapp İletişim