Sünnet düğününde patlamış mısır makinası kiralama

  • 0553 241 40 67 - 0506 101 11 11
  • info@ikramarabalari.com
Sünnette Gülümsemeler Patlayan Mısır Kokusu ile Harmandı

Sünnette Gülümsemeler Patlayan Mısır Kokusu ile Harmandı


Geçtiğimiz hafta sonu İstanbul Bağcılar'da Murat ve Sümmeyye çiftinin kıymetli evlatları Abdurrahman'ın sünnet töreninde unutulmaz bir gün yaşandı. Törene renk katmak için biz de patlamış mısır makinamızla oradaydık.

Saatler öncesinden kurulumu tamamladığımız makinamız, sünnet töreninin başlamasıyla birlikte misafirlere mis kokulu mısırlar sunmaya başladı. Kostümlü personelimiz ise büyük bir özveriyle mısırları patlatarak misafirlere ücretsiz dağıttı.

Mısırcı arkadaşımız sadece lezzetli mısırlar sunmakla kalmadı, güler yüzü ve ilgisiyle de misafirlerin kalbini kazandı. Herkese mısır dağıtırken yaptığı şakalar ve hoş sohbetleriyle ortamda neşe ve samimiyetin artmasına katkıda bulundu.

Misafirlerimizden gelen olumlu tepkiler, mısırcı arkadaşımızın ne kadar başarılı bir iş çıkardığının göstergesi oldu. Çocuklar mısırları yerken neşe içinde koşuştururken, yetişkinler de bu keyifli atmosferin tadını çıkardı.

Abdurrahman'ın sünnet töreni, sadece geleneksel bir kutlama olmanın ötesinde, misafirlerin hafızalarında uzun süre yer edinecek bir şölen haline geldi. Patlamış mısır makinamız ve mısırcı arkadaşımızın katkısıyla törene neşe ve samimiyet katmayı başardık.

Murat ve Sümmeyye çiftine bu özel günlerinde tekrar geçmiş olsun dileklerimizi sunarken, Abdurrahman'a da sağlıklı, mutlu ve başarılı bir yaşam diliyoruz.



  07.05.2024 tarihinde eklendi.   61 kez okundu.






Copyright © 2015-2024 www.ikramarabalari.com. Tüm Hakları Saklıdır.

Yukarı Çık
whatsapp İletişim